Zagorski triatlon i ostale utrke


U nedjelju 30.06.2019. je u organiziciji Triatlon kluba Rudolf Perešin iz Gornje Stubice održan 18. Zagorski triatlon. Radi se o utrci sprint triatlona koji se sastoji od 750m plivanja na Bedekovčanskim jezerima, 20km vožnje bicikla od Bedekovčine do Gornje Stubice i 5km trčanja po G.Stubici. Nastupio je naš Nino Burek kojemu je ovo već 9. puta zaredom kako nastupa na toj utrci. 

Nakon glavne triatlonske utrke održane su i utrke djece u trčanju na kojoj je nastupila Franka Mikac i osvojila 1.mjesto u svojoj kategoriji. 

Franka Mikac i Nino Burek nastupili su i na utrci za građane na 2.5km, odnosno jedan krug staze koju su trčali trialtonci pola sata ranije, kao i Karlo Dimec koji je osvojio 2.mjesto.

Karlo Dimec je navečer istog dana nastupio i na utrci 11.kola Zagorske trkačke lige u Zaboku i osvojio 2.mjesto na kratkoj stazi od 5 km.

Franka Mikac je i prije dva tjedna bila aktivna te je tako u subotu na utrci u Zaprešiću na 200m osvojila 5.mjesto, a u nedjelju je bila u Vrbovcu i osvojila 3.mjesto na 300m i poboljšala si rekord staze.

Čestitamo svima koji su nas predstavljali na utrkama, a posebno najmlađoj od njih Franki Mikac.


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/ak-oroslavje.hr/inc_novost.php on line 94