Kros utrka Lančić Knapić


Danas smo nastupili na 10. kros utrci Lančić Knapić koja se trči po obroncima Ivanščice kod mjesta Lančić i Knapić u blizini Ivanca. Ovu jubilarnu utrku smo posjetili već 9.puta zaredom i svaki puta nam je sve ljepše i ljepše zahvaljujući preljubaznim i gostoljubivim domaćinima članovima DŠR Lančić-Knapić.

Prije glavne utrke na 5 km, koja je dosta zahtjevna s puno uspona, pogotovo u u prvom dijelu staze, održale su se dječje utrke na kojima su naši mali bumbari svi redom osvojili medalje. Lucija Hmelina bila je prva, a Klara Burek treća u utrci djevojčica na 300 m. Franka Mikac bila je prva u trci na 500 m , isto kao i Gabriela Dolenec u starijem uzrastu. Treći je bio i Luka Šimudvarac na 500 m.

U glavnoj utrci nastupio je Nino Burek i zauzeo ukupno 25.mjesto od 50-tak trkača koji su danas po vrućem vremenenu nastupili, dok je Jana Burek  osvojila 3.mjesto u kategoriji juniorki. Nažalost, trenerica Jasmina Burek nije zbog manje ozljede mogla nastupiti, ali nas je bodrila s jedne okrepne stanice zajedno s domaćinima.

Zahvaljujemo se domaćinima na ponovnom ugodnom druženju i obećajemo da se vidimo i sljedeće godine.

fotogalerija


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/ak-oroslavje.hr/inc_novost.php on line 94