Biti FIT nije BIT!


Posjeti nas tijekom svog BESPLATNOG tjedna - rekreacija + prehrana + fitnes

Najlakše je odustati i pomiriti se sa "sudbinom". Dignuti ruke pred napadom viših sila koje nam niti ne dozvoljavaju ba budemo zadovoljni sobom i da se dobro osjećamo i fizički i psihički. Najlakše je reći: "Ja nemam vremena". Vremena za što? Za sebe? E pa uzmi si ga jer neće ti samo pasti pod noge. Razmisli koliko vremena ode na sjedenje, na fejs, na kavu, na pričanje na telefon, na omiljenu sapunicu ili reality. Razmisli koliko novaca ode na sokove i nezdravu hranu, na cigarete, na mobitele, na alkohol, na kave... Budi FIT jer to i jest BIT! Samo je to malo teže nego odustati pa je ipak najlakše reći: "Budi zadovoljan/na svojim tijelom jer si jedinstven/a" i "Jednom se živi i zato uživaj". GLUPOSTI za lijene! Srećom, nikada nije prekasno pa tako ni sada!!! Promisli što dobiješ na ovaj ili onaj način života!

Za vas smo pripremili izvrstan paket 3u1 - jer najbolji se rezultati postužu upravo kombinacijom aerobnih i anaerobnih vježbi (više o tome uskoro) te prehranom. Jeste li kada čuli da netko uporno vježba a ne postiže nikakve rezultate? Ili da se bacio na dijetu, sklinuo kile pa začas sve vratio ili izgubio energiju? Ili vam se desilo da ste se "svega" odrekli, a tvrdoglave kile i dalje stoje? E pa uz naš program to vam se NEĆE desiti!!!

Želite izgubiti na kilaži, dobiti koji kilogram, definirati tijelo, ili se samo osjećati snažnije i povratiti energiju, TU SMO!

Tri puta u tjednu, STRUČNO vodstvo, individulizirani pristup!:

  • nutricionistička savjetovanja, indvidualni plan prehrane i vježbe koje ćete moći i sami izvoditi kod kuće -  Vedrana Cesarec,  dipl. ing. prehrambene tehnologije, nutricionist
  • škola trčanja, razvoj brzine i kondicije - Jasmina Burek, licencirana trenerica atletike pri HAS-u, trenerica Atletskog kluba Oroslavje
  • Fitnes pod vodstvom  prof. kineziologije, vlasnika teretane Nan's gym

Postoje mnogi razlozi. Razlozi za ostanak u kući, razlozi za okriviti cijeli svijet koji se urotio protiv vas, vašeg zdravlja i vaših kila, razlozi za samosažaljenje, razlozi za uljuljati se u rutinu. A postoje i razlozi za UČINITI PROMJENU i pobrinuti se za SEBE! E pa na tebi je sada da IZABEREŠ RAZLOGE, dovučeš se do nas i dopustiš nam da te usmjerimo!

Termini:

Srijedom: u 19:00 sati na igralištu OŠ Oroslavje, rekreacija i vježbanje na otvorenom

Petkom: u 19:30 sati, savjeti o prehrani u maloj dvorani OŠ Oroslavje

Nedjelja: Nan's Gym, Zelengajska ul. 10, Oroslavje - trenutačno zapauzirano!

Individualizirani pristup, trajanje jedan sat, stručno vodstvo! Trostruki napad na loše navike, trostruko zadovoljstvo!