AK Oroslavje na pojedinačnom prvenstvu HALS-a


Nakon izvrsnog završetka sezone ekipnog ligaškog natjecanja HALS-a iz kalendara HAS-a, uslijedilo je 14. 10. 2018. ovo pojedinačno prvenstvo. Razlikuje ga to što nije bilo motivacijskih medalja za najuspješnije najmlađe po godištima i ukupnog zbroja klupskih bodova natjecatelja, već su medalje dijeljenje najuspješnijima po kategorijama. AK Oroslavje dobilo je medalje u mlađekadetskoj, mlađejuniorskoj i seniorskoj kategoriji, a i ovoga puta nastupili smo brojni i veseli: 21 natjecatelj.

Naši mlađi kadeti, koji su nas u konačnom poretku HALS-a 6. listopada doveli na peto mjesto za ovu godinu, sada su se popeli na postolje kao brončani u štafeti u sastavu: Matija Hmelina, Jurica Horvat, Luka Posilović, Rudolf Pavlina i zaslužili četiri medalje.

Mlađi junior Sebastijan Čičko također brončani uz bacanja diska, a seniorka i trenerica Jasmina Burek srebrna u istoj disciplini.

Pohvaljujemo sve natjecatelje zbog truda, mnogih osobnih rekorda, discipline, ali i dobrog raspoloženja.

Ipak, ovoga puta posebno pohvaljujemo (krečući od najmlađe): Klaru Burek (2010.), Saru Cukovečki (2008.) i Draganu Žilić (2007.) na hrabrosti i želji isprobati nešto novo: 600 m. A onaj tko nije iskusio taj težak sprint, ne zna što je to :-) I krasno su to odradile!

Čestitamo svima! Limačicama: Matei Horvat, Klari Burek, Dragani Žilić, Franki Mikac, Eleni Posilović, Tesi Jenko, Maji Stiplošek, Sari Barilović, Sari Cukovečki; limačima: Visaru Brahaju, Matiji Šurini; ml. kadetkinjama: Luciji Kraševac, Ani Šemnički, Elizabeti Šamec; ml. kadetima: Luki Posiloviću, Jurici Horvat, Matiji Hmelini, Rudolfu Pavlini, ml. junioru Sebastijanu Čičku, seniorki Jasmini Burek i senioru Nini Bureku.

Pogađate, na kraju odlazak na igralište i čašćenje klinaca zasluženim sladoledima te veseli povratak doma uz dogovor da slavimo završetak HALS sezone i na treningu!