2.Oroslavski noćni cen(t)er


I ove je godine Atletski klub Oroslavje organizirao cestovnu utrku kroz centar istoimenog zagorskog gradića. Staza je identična prošlogodišnjoj, duga 10 km, a u sklopu natjecanja moglo se i ovoga puta prijaviti na rekreativnu utrku od 3,3 km i na dječje.

Oroslavski noćni cen(t)er odvija se u večernjim satima te svojim prolascima pokraj baroknih vrata u park i naposljetku, ciljnim ulaskom kroz njih, dočarava poseban ugođaj.

Prisustvovalo je gotovo dvjesto trkača iz raznih dijelova Hrvatske i Slovenije. Ove godine novost je uvođenje dobnih kategorija i na rekreativnoj utrci te proglašenje najbržih, kao i proglašenje po kategorijama nakon dječjih utrka. Prva tri muška i ženska
pobjednika na glavnoj utrci osvojili su statue orla. Novost je i elektronsko mjerenje vremena (chip time).

Sudionici svih triju utrka dobili su učesnike medalje i narančaste majice s logotipom utrke, a uskoro će moći i preuzeti personalizirane diplome s vlastitom slikom ulaska u cilj i vremenom te vrstom utrke. A ništa i bez graha u cilju!

Pobjednica glavne utrke s novim rekordom staze koji sad iznosi 39:22 bila je Marija Lukina iz TK Rudolf Perešin iz Gornje Stubice, 2.mjesto je osvojila Ana Kolar Ištuk, dok je treća bila Bojana Pozgaj iz Bsv Ludbreg.

Kod muškaraca je pobijedio Matija Lukina iz AK Rudolf Perešin G.Stubica, drugi je bio Andrej Guzvinec iz Tk Marathon 95 Varaždin, a treći Marko Poljanić.

Na rekretivnoj ženskoj utrci najbrža je bila Mia Jurman iz AK Brežice iz Slovenije, druga je bila Severina Prpa iz Maraton kluba Velika Gorica, a treća Tanja Ćuk iz AK Sisak.

Najbži muškarac na kraćoj utrci bio je Martin Lončarić iz AK Zabok, drugi je bio Igor Visinski također iz AK Zabok, a treći Marko Horvat.

Zahvaljujemo gradu Oroslavju na podršci, kao i Turističkoj zajednici grada Oroslavja. Te našem sponzoru AquaFILL-u.
Najviše zahvaljujemo vama, dragi trkači!

Bili ste divni i puni razumijevanja za naš mali klub i velike želje. Najljepše je bilo čuti po rastanku: "E baš smo se nasmijali!"

Vidimo se i dogodine i to s još većim novostima.

Rezultati

Fotogalerija

Pogledajte video svog ulaska kroz cilj 2.Oroslavskog noćnog cen(t)era!!!
Na rezultatima utrke https://www.utrka.com/utrke/oroslavski/2019/rezultati/ kliknite na svoj broj te na dnu stranice koja se otvori imate svoju snimku pod "my finish"


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/ak-oroslavje.hr/inc_novost.php on line 94