Tri medalje sa 7. kola HALS-a


Upravo smo se vratili iz Varaždina sa sedmog kola HALS-a na kojem se, osim AK Oroslavja, natjecalo još 28 klubova iz sjevernog dijela Hrvatske. 

Nastupili smo sa 21 natjecateljem što nas je smjestilo među brojnije klubove iz velikih gradova poput Zagreba, Bjelovara, Koprivnice,... 

Veseli nas što su i na ovome kolu nastupili neki novi klinci, a natjecali su se i treneri Nino na 800 m i Jasmina na kugli. Zato pozdravljamo naše debitante Zaru Kokan, Jairah Šegon, Visara Brahaja, Draganu Žilić, Mateu Horvat i trenera Ninu Bureka. 

Naši limači peli su se čak triput na postolja, svi iz discipline bacanja vorteksa: Sara Cukovečki (još jedan osobni rekord), Jairah Šegon (prvi nastup) i Leda Mrnjec (osobni), a svakako moramo pohvaliti i mlađe kadete koji su nas bodovima doveli svoju kategoriju na treće mjesto među klubovima: Luka Posilović, Matija Hmelina, Jurica Horvat, Rudolf Pavlina. 

Pohvaljujemo i sve ostale natjecatelje jer su bili SUPER(!) i sve smo ih izveli na sladoled, a "zlatni" King dobili su nagrađeni i oni koji su s nama na (gotovo) svim kolima. 

Leda Mrnjec, naša limačica 2010. godišta, s nama je od prvoga dana, još od prošloga ljeta. Tiha, mirna, naučila je i savladala mnogo toga: od koluta naprijed i nazad, mosta,... Pronašla se u disciplini vorteksa i sada je osvojila i medalju!  Uz članak objavljujemo i sliku koja je uslikana nešto ranije na treningu i prikazuje prekrasan most kojeg je savladala, a važna je vježba i za bacanja. 

Na ovom kolu nastupili su: Luka Posilović, Matija Hmelina, Jurica Horvat, Rudolf Pavlina, Matija Šurina, Patrik Pater, Karlo Komar, Franka Mikac, Leda Mrnjec, Zara Kokan, Klara Burek, Lucija Hmelina, Dragana Žilić, Visar Brahaj, Jairah Šegon, Franka Mikac, Sara Cukovečki, Elena Posilović, Matea Horvat, Nino Burek i Jasmina Burek i svima im čestitamo!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/ak-oroslavje.hr/inc_novost.php on line 94