Proslavili smo završetak sezone HALS-a


Ovaj tjedan imali smo u AK Oroslavju što za proslaviti! Završila je sezona Hrvatske atletske lige sjever za 2018. godinu i po broju bodova smo na odličnom 15. mjestu od 27 klubova koji su se natjecali i najuspješniji među zagorskima. Veliki je to uspjeh jer je tek godina i pol postojanja naše atletske škole, a većina djeca ne trenira ni punu godinu s nama.

Kroz ovaj sustav natjecanja proveli smo čak 40 različitih natjecatelja, što nas izuzetno veseli jer nije mnogo klubova u ovom velikom sjevernom dijelu države kojima je to uspjelo. Svatko od njih dao je svoj doprinos, ali i oni koji nisu išli na HALS-eve, jer dio su tima koji vrijedno trenira i da nema njihovog truda i angažmana po treninzima, ne bi bilo isto :-)

Stoga su se sve naše tri grupe počastile nakon treninga i svima smo zahvalili! Svi smo bili jednako radosni. Ni ipak smo istaknuli dvije natjecateljke: Saru Cukovečki (koja se danas nije željela slikati, ali inače želi) i Klaru Burek (koja se nikada ne želi slikati, ali danas se htjela :-D ) zato jer su jedine one bile na svim kolima HALS-a, odrekle se jutarnjeg dugog spavanja, rođendana, igre,... Djevojčice su dobile zahvalnice i najveću Milka čokoladu iz dućana.

Kroz sezonu nam se priključilo mnogo nove djece i već sada vidimo da će neka od njih sljedeće godine biti pohvaljena iz istog razloga, upravo zbog njihovog žara na treninzima i želje za odlascima na natjecanja.

Evo par fotkica. Još jednom, čestitamo baš svakome članu AK Oroslavja!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/ak-oroslavje.hr/inc_novost.php on line 94