Otvoreni trening i šetnja


Već drugu godinu zaredom, na blagdan Tri kralja, Atletski klub Oroslavje organizira otvoreni trening na igralištu osnovne škole i šetnju uz druženje.

Ovoga puta uputili smo se u dva i pol kilometra udaljeni društveni dom u Andraševcu.

Cilj ovog događanja bio je pružiti rekreaciju i boravak na otvorenome što većem broju članova i njihovih obitelji, kao i ostalim simpatizerima Kluba.

Lijepo smo se razgibali, zabavili, zaigrali graničara za kraj te se u 11:00 uputili do spomenutog odredišta. Šetali smo polako, 40-ak minuta. A onda se bacili na topao čaj, sokove i pizzu.

Ujedno smo održali i redovnu godišnju skupštinu u kojoj smo o radu kluba u prošloj godini i planovima za 2019.g izvijestili članove i ostale prisutne goste. Na tablici HAS-a zauzeli smo 52. mjesto od ukupno 92 kluba registrirana u HAS-u, s 5310 bodova, što je najbolji rezultat u povijesti AK Oroslavja (prošle godine, prije pokretanja atletske škole, imali smo 2284 boda). Odlučili smo sve naše dosadašnje organizacije natjecanja i događanja provoditi i dalje te ih dignuti na još viši nivo. Svi prijedlozi su jednoglasno prihvaćeni.

Ostale fotografije možete pogledati na našem Facebook albumu


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/ak-oroslavje.hr/inc_novost.php on line 94