Noćni pohod na Sljeme 2018


I ove godine imali ste priliku za vikend prije Badnjaka prisustvovati našem Noćnom pohodu na Sljeme. Atletski klub Oroslavje i PD Stubičan organizirali su ovu prekrasnu šetnju od Lojzekovog izvora do samog vrha Medvednice.

Bio je još dan kad smo krenuli. Rekordnih 40-ak rekreativaca i sportaša te - što nas posebno veseli - četvero najhrabrijih mladih atletičara AK Oroslavja: Maja Stiplošek, Rudolf Pavlina, Vito Varović Vukić i Luka Šimudvarac uputili su se 22. 12. 2018. godine u 16 sati na ovaj 18 km dugačak put po šumskim stazama. Napominjemo da ovo četvero nabrojane djece nisu bili jedina mladež na pohodu. Ističemo i obitelj Koroliju iz Krapine koja je došla u punome sastavu: mama, tata, Klara i Marko.

Putem je bilo veselo, stekla su se i nova poznanstva. Na Sljeme smo došli u 19:30 minuta, odsjeli sat vremena u Zlatnome medvjedu i dodatno se okrijepili te smo na povratak potrošili, logično, manje vremena nego na penjanje.

Oko 22:30 dočekao nas je vrijedan dio PD Stubičan koji je pripremio vatru za pečenje kobasa, skuhao čaj i vino, kao i nešto kobasa za one najgladnije koji nisu mogli dočekati da se njihove ispeku na žaru. Osim kobasicama, planinari su bili počašćeni spomenutim vinom (samo za 18+) i čajem, sokovima te slatkim grickalicama.

Evo nešto fotografija s puta pa sami prosudite je li se isplatilo ovo propustiti!

Sve fotografije pogledaje u Fotoalbumu


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/ak-oroslavje.hr/inc_novost.php on line 94