Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu


Iako je tek 3.mjesec za nas se natjecateljska sezona već uvelike zahuktala. Tako smo jučer nastupili na još jednom velikom natjecanju: ekipnom prvenstvu Hrvastke u krosu koje se održalo u Istarskom Labinu.

Nastupili smo s 3 ekipe; mlađim kadetkinjama, kadetkinjama i mlađim kadetima, a imali smo još i pojedinačne nastupe u kadetima i mlađim juniorima. 

Rezultati su očekivani u skladu s našim trenutnim mogunostima, a pristup, želja, volja i natjecateljska strast je ono što nas je na ovom natjecanju najviše razveselilo.. uz, naravno, uvijek prisutan osmjeh na licima naših mladih altetičara prije, za vrijeme i poslije istrčanih utrka.

Tako su ml.kadetkinje - koje su sve osim Tese još uvijek limačice - u sastavu Sara Cukovečki, Franka Mikac, Elena Posilović, Tesa Jenko i Morena Čičko osvojile 14.mjesto, a kadetkinje Sara Barlović, Ana Šemnički i Dragana Žilić sve još uvijek ml. kadetinje, su zauzele 12. mjesto.

Ml.kadeti Martin Potočki, Luka Posilović i Jurica Horvat zauzeli su 7.mjesto.

Sve to je bilo dovoljno da zauzmemo ukupno 18. mjesto od 25 hrvatskih klubova koji su nastupili na ovom krosu.

Pojedinačno su još nastupili Rudolf Pavlina i Sebastijan Čičko.

A neki su Bumbari nastupili i za HAAK Mladost: Elizabeta Šamec, Gabriela Dolenec za mlađe kadetkinje koje su osvojile 5.mjesto, Antonio Hušnjak i Luka Šimudvarac za kadete 6.mjesto te Vito Vrbanović za kadete 4.mjesto.

Sve u svemu jako smo zadvoljni i jedva čekamo stadionski dio sezone na kolima HALS lige sljedećeg mjeseca.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/ak-oroslavje.hr/inc_novost.php on line 94