Dvoransko PH u višebojima


Danas, 23.2.2019., počelo je prvo Hrvatsko dvoransko prvenstvo u višebojima. Natjecanje se održava dva dana, a već prvog dana Sara Cukovečki je ostvarila povijesni rezultat za AK Oroslavje osvojivši 1016 bodova i brončanu medalju u troboju za limačice.

To je prva pojedinačna medalja s prvenstava Hrvatske za AK Oroslavje! 

Sara je imala odlične rezultate u svim disciplinama: 60m - 9,68 osobni rekord, vis - 105 cm prvi nastup, kugla 2kg 8,50 m osobni rekord, rekord kluba i ujedno najbolji hitac među svim limačicama koje su danas nastupile.

Čestitamo i našoj drugoj predstavnici danas, Franki Mikac, na odličnom troboju i super nastupima na 60m 10,38 osobni rekord, vis 108 cm - prvi nastup i kugla 3,87m - također prvi nastup. Posebno se istaknula svojom borbenošću u skoku uvis gdje je gotovo sve visine od početnih 90 cm savladavala u trećem pokušaju pokazavši svoju borbenost i upornost. 108cm je svladala, naravno, u trećem pokušaju iznenadivši sve, pa čak i samu sebe, skokom sdraddle, opkoračnom, tehnikom koju je u tom trenutku 'izmislila' pošto ju nije nikad vježbala na treninzima.

Naravno, ovaj povijesni uspjeh morali smo zasladiti jednom ogromnom pizzom :)


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/ak-oroslavje.hr/inc_novost.php on line 94