AK Oroslavju HAS uručio paket opreme


Hrvatski atletski savez (HAS) je u subotu 24. studenog 2018. godine uručio vrijedan poklon našem klubu: paket atletske opreme. Prepuna torba raznih rekvizita poput vorteksa, medicinki, prepona, ljestvi, bučica,... stigla je u Oroslavje.

No, još više od same materijalne vrijednosti opreme, vrednija nam je činjenica da je naš trud i rad prepoznat i nagrađen od strane samoga Saveza. Poticaj nam je to da se krećemo i dalje ovim smjerom. Puno smo djece našim načinom treniranja opčinili sportom, ali taj je način očito doveo i do "opipljivih" rezultata, a sada još i to prepoznavanje HAS-a kao malog ali vrlo perspektivnog kluba!

Veseli nas svaka međuklupska suradnja i druženje naše djece s drugom djecom, ali posebno nam je u srcu ostao poziv g. Miolovića i njegovog AK A. Stepinca na gostovanje u Zadru u svibnju, na samome početku sve ove priče oko našeg rada i predanosti naše djece...

Hvala cijelom Hrvatskom Atletskom Savezu, a svakako veliko hvala g. Mioloviću, g. Veštiću te g. Kataliniću. Trudit ćemo se i dalje i dat ćemo sve od sebe da se oprema maksimalno iskoristi i da ne razočaramo ni djecu ni vas - jer time bismo prvenstveno razočarali sami sebe! 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/bumbarsport/ak-oroslavje.hr/inc_novost.php on line 94